Edut tilojen käyttäjälle

Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat tilan muokkaamisen yrityksesi tarpeiden mukaisesti

Muuntojoustavin tilaratkaisuin toteutettu tilamuutos on sujuva ja siististi projekti.

Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, joten elementit ovat toimitettaessa valmiiksi mitallistettuja, esikasattuja ja tasalaatuisia. Korkean esivalmistusasteen ansiosta työmaa-aikainen asennustoiminta on nopeaa.

Lisäksi järjestelmäseinien käyttäminen väliseinäratkaisuna selkeyttää rakentamisen kokonaisprosessia. Sisäkatot, lattiapinnat ja kiinteät seinät valmistetaan tehtaalla. Itse kohteessa ne vain asennetaan paikalleen.

Nykyaikaisissa toimitiloissa korostuu myöskin tarve korkealuokkaiselle äänenhallinnalle. Muotolevy Tilaratkaisujen järjestelmäseinä- ja alakattovalikoimasta löytyy ratkaisut tiukkojenkin äänieristysvaatimusten täyttämiseen.

Muotolevy Tilaratkaisujen testatut tuoterakenteet ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat onnistuneen lopputuloksen. Palvelukokonaisuus sisältää niin suunnittelun, asennuksen kuin muutostyötkin. Yhteistyössä luotettavan projektikumppanin kanssa toimitilaprojektit valmistuvat sujuvasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – 20 vuoden ja satojen projektien kokemuksella.

Kiinteistön omistajalle

Muuntojoustavat ja modernit väliseinä- ja alakattoratkaisut ovat avainasemassa vuokratuoton vakauden varmistamisessa sekä kiinteistön arvon parantamisessa.

Suunnittelijalle

Nykyaikaisilta toimitiloilta vaaditaan hyvää muuntojoustavuutta. Tiloja käyttävien yritysten toimialat ja työnkuvat ovat erilaisia, kuten luonnollisesti myös työnkuvien yksilölliset vaatimukset.

Rakentajalle

Muuntojoustavin tilaratkaisuin toteutettu muuntoprojekti sujuu siististi ja sujuvasti. Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, joten elementit ovat toimitettaessa valmiiksi mitallistettuja, esikasattuja ja tasalaatuisia.