Edut rakentajalle

Sujuvat ja nopeat toimitilaprojektit

Muuntojoustavilla tilaratkaisuilla toteutettu tilamuutosprojekti sujuu siististi ja sujuvasti.

Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, joten elementit ovat toimitettaessa valmiiksi mitallistettuja, esikasattuja ja tasalaatuisia. Korkean esivalmistusasteen ansiosta työmaa-aikainen asennustoiminta on nopeaa.

Lisäksi järjestelmäseinien käyttäminen väliseinäratkaisuna selkeyttää rakentamisen kokonaisprosessia. Sisäkatot, lattiapinnat ja kiinteät seinät valmistetaan tehtaalla, jolloin kohteessa ne tarvitsee vain asentaa paikalleen.

Nykyaikaisissa toimitiloissa korostuu myöskin tarve korkealuokkaiselle äänenhallinnalle. Muotolevy Tilaratkaisujen järjestelmäseinät ja alakatot varmistavat tiukkojenkin äänieristysvaatimusten täyttymisen. Testatut rakenteet ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat, että lopputulos on varmasti vaatimusten mukainen.

Muotolevy Tilaratkaisujen palvelukokonaisuus sisältää niin suunnittelun, asennuksen kuin muutostyötkin. Yhteistyössä luotettavan projektikumppanin kanssa tilaratkaisuprojektit valmistuvat sujuvasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – 20 vuoden ja satojen projektien kokemuksella.

Kiinteistön omistajalle

Muuntojoustavat ja modernit väliseinä- ja alakattoratkaisut ovat avainasemassa vuokratuoton vakauden varmistamisessa sekä kiinteistön arvon parantamisessa.

Suunnittelijalle

Nykyaikaisilta toimitiloilta vaaditaan hyvää muuntojoustavuutta. Tiloja käyttävien yritysten toimialat ja työnkuvat ovat erilaisia, kuten luonnollisesti myös työnkuvien yksilölliset vaatimukset.

Tilojen käyttäjälle

Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat tilojen käyttäjien toimialan ja työnkuvan optimaalisen huomioinnin.