Ominaisuudet

Muunneltavuus

Tilojen käyttäjien tilatarpeet muuttuvat jatkuvasti. Siksi muuntojoustavuus, eli rakennuksen tai rakenteen kyky mukautua käyttöiän aikana tapahtuviin merkittäviin käyttötarkoituksen muutoksiin, on edellytys nykyaikaisessa toimitilarakentamisessa.
Muunneltavuutta tukeva suunnittelu on ensimmäinen askel tilojen muuntojoustavuuden varmistamisessa. Kun tämä näkökulma on huomioitu toimitilaa rakennettaessa, on tilojen uudelleenjärjestely muuntojoustavin ratkaisuin helppoa ja kustannustehokasta. Myös vanhat, kiintein väliseinärakentein toteutetut kiinteistöt ovat remontoitavissa muuntojoustavuutta tukeviksi.
Parhaimmillaan muutosprojektit pystytään toteuttamaan jopa yrityksen normaalitoimintaa häiritsemättä saati keskeyttämättä. Muuntojoustavat järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, joten kiinteistö välttyy rakennussotkuilta. Kun elementit saapuvat kohteeseen oikean mittaisina, esikasattuina ja tasalaatuisina, on työmaa-aikainen toiminta nopeaa, siistiä ja sujuvaa.
Muotolevy Tilaratkaisujen sisustuselementit ovat käytettävissä läpi rakennuksen elinkaaren. Rakenteet ovat lisäksi keskenään täysin yhteensopivia niin mitoiltaan, materiaaleiltaan kuin väreiltäänkin, mikä mahdollistaa niiden käyttämisen muissakin samassa omistuksessa olevissa kohteissa.

Äänieristävyys

Työrauhan puute on monissa toimistoissa yksi merkittävimmistä häiriötekijöistä. Pahimmillaan työtilassa on mahdotonta paneutua yksityisyyttä ja keskittymistä vaativiin tehtäviin, mutta toisaalta hälinän keskellä ei pystytä myöskään tekemään tehokkaasti ryhmätöitäkään.
Muotolevy Tilaratkaisujen modernit järjestelmäseinät, alakatot ja siirrettävät Module-ratkaisut tarjoavat täydellisen paketin modernin ja äänenhallinnaltaan erinomaisen monitilatoimiston rakentamiseen tai olemassa olevan toimitilan sellaiseksi muuntamiseen. Erilaisia työnkuvia tukemaan kehitetyt ja testatut lasiseinäratkaisujenäänieristysluokitukset Basic, Business, Silence, Conference ja Senator varmistavat tilan käyttötarkoituksenmukaisen äänieristystason aina Rw 45 dB saakka. Umpiseinäjärjestelmällä saavutetaan peräti Rw 52 dB äänieristävyys.

Nopeus

Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat tilojen nopean ja kustannustehokkaan mukauttamisen kunkin toimialan ja työnkuvan vaatimuksia vastaaviksi sekä pikaisen reagoinnin äkillisiinkin tilatarpeiden muutoksiin.
Parhaimmillaan muuntojoustavat tilat ovat uudelleenjärjesteltävissä yrityksen normaalitoimintaa keskeyttämättä tai edes häiritsemättä. Muutosprojektista aiheutuvat melu- ja pölyhaitat ovat hyvin vähäisiä, joten asennustyöt eivät estä normaalia toimistotyöskentelyä.
Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, ja elementit ovat toimitettaessa valmiiksi mitallistettuja, esikasattuja ja tasalaatuisia. Korkean esivalmistusasteen ansiosta kiinteistö välttyy rakennussotkuilta ja työmaa-aikainen toiminta on nopeaa, siistiä ja sujuvaa.
Muotolevy Tilaratkaisujen palvelukokonaisuus sisältää sekä asennuksen että muutostyöt.

Ulkonäkö

Muuntojoustavat järjestelmäseinät ovat sekä käytännöllisiä että näyttäviä. Tyylikkäät tuotekokonaisuudet ovat täydellinen valinta niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin.
Seinäelementtien tarkasti harkitut ja suunnitellut tuotedetaljit luovat viimeistellyn lopputuloksen. Tuotekokonaisuus on tavoiteltavan visuaalisen ilmeen tai äänieristystason mukaan viimeisteltävissä tyylikkäillä liukuovilla tai muuhun sisustukseen saumattomasti sopivalla umpiovella. Sekä ovien että lasi- ja umpiseinien tasaisen ja korkean laadun takaa tehtaalla suoritettava pintakäsittely.
Muotolevy Tilaratkaisujen muuntojoustavat järjestelmäseinät ja alakatot ovat sisustuselementtejä, jotka ovat käytettävissä läpi rakennuksen elinkaaren. Pitkäikäiset, kestävät ja muuttuviin tilatarpeisiin nopeasti sopeutuvat ratkaisut ovat tarvittaessa myös siirrettävissä ja hyödynnettävissä muissa samassa omistuksessa olevissa kiinteistöissä. Muuntoprojektitkin sujuvat siististi ja sujuvasti – elementit valmistetaan tehtaalla, joten kiinteistö välttyy rakennussotkuilta.