Edut kiinteistön omistajalle

Nopeilla tilamuutostöillä vakautta vuokratuottoihin

Muuntojoustavat ja modernit väliseinä- ja alakattoratkaisut ovat avainasemassa vuokratuoton vakauden varmistamisessa sekä kiinteistön arvon parantamisessa.

Vuokralaisten vaihtuessa joustavasti muunneltavat tilaratkaisut varmistavat, että tilat ovat nopeasti päivitettävissä vastaamaan seuraavan vuokralaisen tarpeita.

Koska tilat on pystyttävä muokkaamaan eri toimialojen ja työnkuvien yksilöllisiä vaatimuksia vastaaviksi, on tilojen uudelleenjärjestävyyden huomioiminen jo suunnitteluvaiheessa sekä sitä tukevien rakentamisratkaisujen hyödyntäminen kokonaistaloudellinen, kustannustehokas, strategisesti kannattava sekä ekologinen ja kestävää kehitystä tukeva valinta.

Muotolevy Tilaratkaisujen muuntojoustavat järjestelmäseinät ja alakatot sekä asennuspalvelut mahdollistavat nopeat ja edulliset tilamuutokset. Parhaimmillaan muutostyöt ovat toteutettavissa jopa tiloissa toimivan yrityksen normaaliarkea häiritsemättä. Lopputuloksena syntyy toimitila, joka tarjoaa käyttäjilleen viihtyisät, esteettiset ja äänihallinnallisesti erinomaisn työympäristön.

Muuntojoustavat tilaratkaisut ovat sisustuselementtejä, jotka ovat uudelleenkäytettävissä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Yhteensopivat mitat, materiaalit ja värit mahdollistavat elementtien siirtämisen ja hyödyntämisen tarvittaessa myös muissakin samassa omistuksessa olevissa rakennuksissa.

Suunnittelijalle

Nykyaikaisilta toimitiloilta vaaditaan hyvää muuntojoustavuutta. Tiloja käyttävien yritysten toimialat ja työnkuvat ovat erilaisia, kuten luonnollisesti myös työnkuvien yksilölliset vaatimukset.

Rakentajalle

Muuntojoustavin tilaratkaisuin toteutettu muuntoprojekti sujuu siististi ja sujuvasti. Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla, joten elementit ovat toimitettaessa valmiiksi mitallistettuja, esikasattuja ja tasalaatuisia.

Tilojen käyttäjälle

Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat tilojen käyttäjien toimialan ja työnkuvan optimaalisen huomioinnin.